Masrawy
76%
Accuracy rank

"كان بيلعب مع المنافس ".. رضا عبدالعال يوجه رسالة نارية لإمام عاشور

"كان بيلعب مع المنافس ".. رضا عبدالعال يوجه رسالة نارية لإمام عاشور

علق رضا عبدالعال، نجم الزمالك السابق، على مستوى إمام عاشور، لاعب الأهلي، مع منتخب مصر أمس في مباراة موزمبيق، في الجولة الأولى من بطولة كأس الأمم الأفريقية.


وكان منتخب مصر تعادل أمس مع موزمبيق بهدفين لكل فريق، خلال المباراة التي أقيمت بينهما في الجولة الأولى، من دور المجموعات لبطولة كأس الأمم الأفريقية التي تقام في كوت ديفوار.


قال رضا عبد العال في لقاء تلفزيوني عبر قناة "ten": هو إمام عاشور كان بيلعب في الماتشات الودية عشان تلاعبه في الرسمي؟ ده لو مهند لاشين لبس تيشرت الأهلي هيقولوا عليه أحسن لاعب وسط في مصر، والمفروض النني وحمدي فتحي ما يلعبوش تاني".


أضاف: "إمام عاشور عمل إيه مع المنتخب؟ نزل وكان كل الباصات غلط، ده فيه واحده ضيع بيها وقت عند الكورنر، والتانيه اتلغبط فيها ولعبها للمنافس".


أكمل: "على الورق منتخب مصر كان يحقق مكسب كبير، خاصة بعد إحراز الهدف الأول، المبكر، وكانت هتبقى رسالة قوية للمنافسين أن المنتخب قوي".


أردف: "فيتوريا متفرجش على منتخب موزمبيق، ده إحنا عندنا لاعيبه تخض وعلى رأسهم محمد صلاح طبعا، وكان المفروض نستغل ده، خاصة وأن المنافس مجهول".


أوضح: "على أي أساس كان بيلعب أتنين ديفندر في وسط الملعب ومبيضغطوش؟ ده اللي كان بيعمل كدا اللاعبين اللي قدام زي زيزو ومصطفى محمد، وإحنا اللي ادينا المنافس الثقة".


أكمل: "مش عارف فيتوريا كان واقف على الخط بيعمل أيه، ليه معملش تغيير في نصف الملعب، وينزل مروان عطية على الأقل بيضغط، ربنا اللي عالم بينا عشان كدا خدنا ضربة جزاء، بس فيه مجاملات في التشكيل والاختيارات".


وشدد: "إزاي أحمد حجازي يلعب أساسي، وياسر إبراهيم برا، ده هو سبب دخول الهدف الثاني، هو احنا هنقضيها شكر في اللاعبين وشؤون اجتماعية بس في المنتخب؟".


أتم تصريحاته: "في مباراة زي دي، لازم يكون موجود من البداية أحمد فتوح وعمر كمال، عشان تكسب، ده فيه لاعيبه موجودة مش عارفه تباصي، وكان المفروض يبقى موجود مهند لاشين في التشكيل الأساسي".

Reviewer's Comment
هل هناك إهانة أو تشويه في المحتوى؟ لم يشر المحرر إلى تبنى المصدر توجيه إهانة إلى اللاعب إمام عاشور بوصفه بأنه كان بيلعب للمنافس، مما يعطي صورة سلبية للاعب عند الجمهور، كما يعد خطاب كراهية ضده.
Journalist's Comment
No Comment
Our detailed review
Does the author refer to the source when quoting or paraphrasing?
أشار المحرر إلى المصدر في حالة النقل أو الاقتباس



لقاء تلفزيوني عبر قناة "ten"، رضا عبدالعال، نجم الزمالك السابق، وتحديدا برنامج البريمو مع الإعلامي محمد فاروق.

Does the author refer to the source of the images used in the article clearly?
لم ينسب الصور لمصدرها

انتهك المحرر حقوق الملكية الفكرية، بعدم نسب الصورة لمصدرها.

Did the editor refer to the sources of the information used in the article?
ذكر مصدر المعلومات

رضا عبدالعال، نجم الزمالك السابق، في لقاء تلفزيوني عبر قناة "ten"، ولكن لم يشر إلى اسم البرنامج "البريمو" أو الإعلامي محمد فاروق، مقدم البرنامج.

Did the editor mix between facts and his/her personal opinion?
لم يخلط بين المعلومات الخبرية وتعليقه
Resource Links
The article was copied from Masrawy 2024-01-15 21:39:33 View original article
Rating and Reviews
Hate speech
Human Rights
Hate speech
85%
Credibility
Single opinion
62%
Professionalism
Misappropriated Image
75%
Want accurate news and updates?
Sign up for our newsletter to stay up on top of everyday news.
We care about the protection of your data. Read our Privacy Policy